Jouw eigen label op producten


Verrijk Je Assortiment met Onze Unieke Private Label Lijn: Flexibiliteit vanaf de Eerste Doos! Het toevoegen van een private label lijn kan een aanzienlijke meerwaarde bieden aan je assortiment. Helaas zijn de minimale bestelhoeveelheden vaak een struikelblok. Wij hebben echter bewust gekozen voor een andere aanpak. Al onze onderstaande artikelen zijn te bestellen vanaf slechts één doos. Daarbij voorzien wij elk item van een professioneel ontwerp, kosteloos vormgegeven voor jouw bedrijf.


Hoe kunnen we helpenOntdek Onze Exclusieve Geschenkverpakkingen

Welkom bij MistralKado, dé groothandel in geschenkverpakkingen voor wijn, thee, chocolade en kaas. Verwen uw klanten en relaties met hoogwaardige producten, prachtig gepresenteerd in stijlvolle verpakkingen. Onze collectie biedt een breed scala aan opties, van klassiek tot eigentijds, om aan al uw wensen te voldoen.

Personalisatie Op Maat

Maak indruk met een persoonlijk tintje! Bij MistralKado geloven we in de kracht van personalisatie. Voeg een eigen logo of opdruk toe aan de geschenkverpakkingen en laat uw merk stralen. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, jubileum of kerstgeschenk, onze personalisatieservice zorgt voor een blijvende indruk.

Unieke Geschenkcombinaties

Combineer de verfijning van wijn met de zoetheid van chocolade, de warmte van thee en de heerlijkheid van kaas. Onze experts hebben zorgvuldig samengestelde geschenksets ontworpen die gegarandeerd de zintuigen prikkelen. Van smaakvolle combinaties tot luxueuze assortimenten, ontdek de perfecte geschenkervaring voor elke gelegenheid.

Eenvoudig bestellen via persoonlijk bestel portal

Bij MistralKado streven we naar gemak voor onze klanten. Maak gebruik van ons gebruiksvriendelijke persoonlijke bestel portal om moeiteloos uw geschenkverpakkingen en bedrukte mokken te bestellen. Volg uw bestelling, bekijk eerdere aankopen en profiteer van exclusieve aanbiedingen - alles op één plek voor uw gemak.