Geef je eigen thee weg


Bij MistralKado werken we met passie. Vanuit de oerdrift om win-win situaties te creren. Een oplossing die voor beide partijen zorgt voor voldoening, want daar krijgen we energie van. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends, producten, concepten en belevingen, zodat we u keer op keer kunnen blijven verrassen. Op zoek naar ng beter, op zoek naar de wow-factor. Wij willen een stapje verder gaan en echt de tijd nemen om met u te zitten en te denken in concepten en nieuwe mogelijkheden die aansluiten op uw behoeften en wensen. Bent u tevreden? Dan zijn wij dat ook.


Hoe kunnen we helpenOntdek Onze Exclusieve Geschenkverpakkingen

Welkom bij MistralKado, d groothandel in geschenkverpakkingen voor wijn, thee, chocolade en kaas. Verwen uw klanten en relaties met hoogwaardige producten, prachtig gepresenteerd in stijlvolle verpakkingen. Onze collectie biedt een breed scala aan opties, van klassiek tot eigentijds, om aan al uw wensen te voldoen.

Personalisatie Op Maat

Maak indruk met een persoonlijk tintje! Bij MistralKado geloven we in de kracht van personalisatie. Voeg een eigen logo of opdruk toe aan de geschenkverpakkingen en laat uw merk stralen. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, jubileum of kerstgeschenk, onze personalisatieservice zorgt voor een blijvende indruk.

Unieke Geschenkcombinaties

Combineer de verfijning van wijn met de zoetheid van chocolade, de warmte van thee en de heerlijkheid van kaas. Onze experts hebben zorgvuldig samengestelde geschenksets ontworpen die gegarandeerd de zintuigen prikkelen. Van smaakvolle combinaties tot luxueuze assortimenten, ontdek de perfecte geschenkervaring voor elke gelegenheid.

Eenvoudig bestellen via persoonlijk bestel portal

Bij MistralKado streven we naar gemak voor onze klanten. Maak gebruik van ons gebruiksvriendelijke persoonlijke bestel portal om moeiteloos uw geschenkverpakkingen en bedrukte mokken te bestellen. Volg uw bestelling, bekijk eerdere aankopen en profiteer van exclusieve aanbiedingen - alles op n plek voor uw gemak.